Selahaddin Eyyubi İlkokulu

Vizyon: Selahaddin Eyyubi İlkokulu olarak asıl gayemiz olarak Türk milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda muasır medeniyetlerden daha ileri giderek çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, büyüklerine ve insani değerlere saygılı, vatanını ve milletini seven, icraat ve düşünceleriyle bunu kanıtlayan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Pozitif bir kurum iklimi çatısı altında, aklın ve bilimin ışığında ilerleyip özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro oluşturarak akademik başarıyla birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyleri toplumumuza kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.30
Servis Bilgisi: Okulumuza bağlı öğrenci veya öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0434 825 1705

WEB - https://tatvanselahaddineyyubilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KALE MAH. YAYLA CAD. SELAHADDIN EYYUBI ILKOKULU BLOK NO 43C TATVAN / BİTLİS

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Tatvan ilçemize bağlı Kale Mahallesi Yayla Caddesi üzerindedir.

Ulaşım Okulumuza ulaşım yaklaşık 5 dk aralıklarla kalkan Tatvan şehir içi minibüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bitlis il merkezine 25 km uzaklıkta olup , Tatvan ilçe merkezindedir.